Київська обл., с. Березівка,
вул. Житомирська, 1А
подивитись на карті

Пн-Нд: 09:00 - 22:00 +38 067 328 23 07
UA RU
Головна Все про їжу Вибір столів для заходів

Вибір столів для заходів

Хочете відзначити ювілей? Чи плануєте весілля? В планах корпоратив або інше знаковий захід? Саме час замислитися про розташування столів для банкету. Історично склалося, що жоден значущий захід не обходиться без застілля, тому закономірно, що столи є ключовим елементом обстановки. До вибору розстановки столів в ресторані слід підходити з особливою ретельністю. Про те, на що звертати увагу в першу чергу, ви дізнаєтеся з цієї статті. Тут же будуть розглянуті переваги і недоліки розміщення столів в банкетному залі. Отже, про все по порядку.

Форма і розмір

Ви напевно вже підрахували, скільки гостей планують відвідати івент. Знаючи загальне число, нескладно визначити кількість столів. Продумайте заздалегідь місткість кожного і спосіб їх розстановки в банкетному залі. Т, Ш і П-подібні варіації припускають використання квадратних/прямокутних виробів, а різновиди типу “підкова”, “кабаре” і “амфітеатр” краще обставляти круглої меблями.

Вибираючи розмір, керуйтеся принципом комфорту: гостям не повинно бути тісно за столом, але їм необхідна можливість вільно спілкуватися з сусідами. Дотримуйтесь розумного балансу між практичністю і затишком.

Також варто звернути увагу, що для кожного типу заходів використовується різна розстановка столів. Так наприклад, для банкету на весілля потрібна більша кількість місць, ніж на день народження. Відповідно розташування їх буде інше.

Вибір прикрас

Різноманіття вибору доступних моделей, форм, кольорів і фактур дозволяє підібрати меблі для приміщення, оформленого в будь-якому стилі. Ідеально, якщо декор столів буде вписуватися в загальну концепцію свята. Для цього використовують скатертини і спідниці відповідних тонів і фактур. Білий текстиль – класика, яка ніколи не виходить з моди. Стилістичні акценти розставляються за допомогою флористики, дизайнерських ламп, канделябрів, інших предметів декору. Завершальний акорд – вибір посуду і сервіровка.