Банкети «ALL INCLUSIVE»

«БІСТРО ПЕКАРЯ» - Березівка

При плануванні важливого заходу – корпоративу компанії, весілля, ювілею чи дня народження з’являється безліч запитань. Де провести банкет, як правильно скласти меню на велику кількість гостей з різними смаковими уподобаннями, як розрахувати кількість їжі, щоб всі гості залишилися задоволеними, і як грамотно прорахувати бюджет заходу?

Адже основна мета кожного свята – добре провести час з близькими людьми. Завдання складне, але здійсненне.

У мережі ресторанів «Бістро Пекаря» діє формат «All Inclusive», завдяки якому ви можете заздалегідь прорахувати вартість всього банкету в ресторані.

ALL-IN 900

900 грн/гостя

- 1 кг страв на кожного гостя

- Безлімітний алкоголь

Меню
ALL-IN 1100

1100 грн/гостя

- 1.1 кг страв на кожного гостя

- Безлімітний алкоголь

Меню
ALL-IN 1300

1300 грн/гостя

- 1.3 кг страв на кожного гостя

- Безлімітний алкоголь

Меню

* Пропозиція діє при замовленні на 10 осіб та більше. Ви можете змінити асортимент страв за вашим бажанням.

Замовляючи будь-який вид банкетів в мережі ресторанів «Бістро Пекаря», ви можете бути впевнені в якості страв і сервісу. Ми завжди дотримуємося високих стандартів обслуговування і раді кожному гостю. Ми гарантуємо приватність вашого заходу, у нас вам буде комфортно і затишно. Вам не потрібно переживати за своєчасність подачі страв або хвилюватися про інші нюанси, це ми беремо під свій контроль. Свято – час веселощів, відпочивайте і забудьте про організаційні моменти, банкет пройде на вищому рівні.

Додаткові послуги

Банкет в ресторані – це не тільки святковий стіл. Існує безліч важливих моментів, які потрібно врахувати, для того щоб свято пройшло дійсно добре.

  • Трансфер гостей;
  • Площадка для виїзної церемонії;
  • Святковий декор (флористика, фотозона, оформлення залу);
  • Ведучий і музичний супровід (діджей, кавер-група, інструментальні виконавці);

Банкет в ресторані – це не тільки святковий стіл. Існує безліч важливих моментів, які потрібно врахувати, для того щоб свято пройшло дійсно добре.

Варіанти розміщення в банкетних залах